Jakten For Alle | Avsnitt 2: Rådyrsjakten fortsätter

I den andre delen av Jakten For Alle fortsetter rådyrjakten på snødekte felt i Væstra Gøtaland. Jonas Johansson og hans jaktkamerater tilbys musikk i skogen der jaktlykken til sist avslører seg selv.

Når Jonas var liten ble han rammet av kreft og fikk amputere sitt venstre ben, et hardt slag for en aktiv 11-åring med et liv sentrert kring sport og å få bli med pappa og bestefar ut på jakt.

Med jakten for alle vill Jonas Johansson og vi på Bearplay vise att det går å jakte til tross for funksjonshinder. Hvilke hjelpemiddel som finnes, att man ikke bør gi opp når det føles tøft og att man alltid bør følge sine drømmer. Naturen har en styrkingskraft og om noen trodde att Jonas skulle være en dårligere jeger bare for att han har et ben, ja, da ventes en rekke overraskelser i denne serien.

I serien viker vi ikke bort fra vanskelige spørsmål. Ingen skal tro att man ikke sliter med tvil i mørke tider når man blir påvirket av sykdom eller ulykker, men samtidig vil vi også vise all den glede og kjærlighet som jakt og fiske gir, uansett hvilken bakgrunn eller tilstand man befinner sig i.